Kopen

Het Westfries kaashuis is dé specialist in Schagen en omstreken als het gaat om Hollandse- en buitenlandse kaas, bijbehorende wijnen, Zuid-Europese vleeswaren, tapenades en andere delicatessen. Wij staan voor hoge kwaliteit en de producten die wij in ons assortiment voeren zijn daarom met de allergrootste zorg geselecteerd. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd met een tevreden gevoel geniet van onze producten. Wij adviseren u graag over een smaakvolle kaas, of u die nu ’s morgens bij het ontbijt eet, of ’s avonds met een goed glas wijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u advies nodig heeft om een avondje met gasten succesvol te laten zijn.

Proeven

Welkom bij Sjuut (Aan Sjuuteeänjd). Wij zijn een biologisch restaurant in Schinnen. Bij ons draait alles om goede kwaliteit, smaak en een gemoedelijke sfeer. Wij koken voornamelijk biologisch en kiezen voor zo veel mogelijk lokale producten. Wij hebben een grote liefde voor alles wat eerlijk en ambachtelijk tot stand is gekomen.

Daarnaast koken wij met vergeten groenten uit eigen tuin. Chef-kok Jean Thoma komt graag in deze moestuin. Daar vindt hij zijn rust en creativiteit. De moestuin levert prachtige producten op. Wij houden ervan de producten en smaken die Limburg rijk zijn in ere te herstellen.

WINNAAR GAIA GREEN AWARD 2018

In de categorie restaurants hebben wij de Gaia Green Award gewonnen. Volgens het jury rapport leveren we duurzaamheid en kwaliteit op een hoog gastronomisch niveau. Kijk voor meer informatie op facebook.

Kopen

¨ De Keizershof ¨ als naam voor onze boerderij is nog van vrij recente datum, namelijk sinds eind 1979.   De naam ¨Keizershof¨ is zeer waarschijnlijk al eeuwen oud. Enkele percelen weiland, die bij de boerderij behoren, dragen deze naam al sinds mensenheugenis.

De boerderij aan de Noord Aa wordt sinds 1835 bewoond door de familie Van Leeuwen. Nu de 5e generatie, namelijk Trees van Leeuwen.

Zij maakt een fantastische Leidse,

Al onze kaas wordt gemaakt van de melk van onze eigen melkkoeien. De rauwe melk wordt handmatig afgeroomd en daarna verwerkt tot kaas, magere kaas. De room wordt aangezuurd en de andere dag gekarnd, met als resultaat de echte boeren roomboter en de echte boeren karnemelk.

De Boeren-Leidsekaas is de echte B.O.B. -kaas,
de Beschermde Oorsprongs Benaming.

Kopen

Jos Huijbers specialiseerde zich uiteindelijk in asperges en aardbeien. D'n Aspergehof was geboren. In 2009 is daar een nieuwe hobby aan toegevoegd: de kersenboomgaard. Al met al heeft Jos nu al bijna 30 jaar ervaring met het telen van asperges en is het areaal inmiddels uitgegroeid tot 15 hectare. Wij hopen, dat onze liefde en passie voor deze koningin van de groente terug te zien en proeven is in ons product.

Zo hebben wij in 2014 een volledig nieuwe seizoenswinkel geopend en hebben wij ook een nieuwe tak van sport: een lunchroom met groot dakterras.

Kopen en proeven

Eigenlijk is Franck het logisch vervolg op de succesvolle Le Perron bakkerszaak in Zwolle: een complete eetwinkel. De vele vaste klanten van Olaf en Judith Heinen waren al gewend dat regelmatig nieuwe (vaak kleinschalig en lokale) foodinitiatieven een plekje kregen naast het brood. Van lokale zuivel en kaas tot handgemaakte ketchup uit Zeeland en popcorn uit de UK. Prachtige lokale bieren, single estate chocolade en waanzinnige pindakaas uit Rotterdam en nu ook Puur Jonagold uit Bunde.

Kopen en proeven

Brenda en Fer Peters raakten enkele jaren geleden op slag verliefd op de monumentale boerderij De Naamse Steen en zijn blij dat ze deze liefde nu op een wonderlijke manier kunnen en mogen delen met hun gasten.

Zij kochten in 2014 de hoeve, hebben sindsdien hard gewerkt om de renovatie te realiseren en wonen met veel plezier in het monumentale woonhuis.

Fer heeft de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan bij Chateau St Gerlach in Houthem en Brenda bij het Smulhuis in Brunssum. Hun liefde voor natuur en het vrije leven en hun ervaring in de gastvrijheidsbranche hebben ze gecombineerd in een laagdrempelig concept waarbij aan huis eerlijke streekproducten met zorg worden gepresenteerd in een ongedwongen ambiance.

Kopen

Iedere dag zijn wij, Nico Rozekrans en Rolf Lattik, voor dag en dauw in onze winkel Casa Deli aan het Sierplein in Amsterdam. Als het erg druk is kan het zomaar gebeuren dat Rolf ineens in de keuken achter in de winkel verdwijnt om even later met een schaal vol heerlijke hapjes tevoorschijn te komen.

Nieuwe producten worden thuis, of in de winkel samen met de klanten getest, het gaat nooit klakkeloos de toonbank in.

Kopen

EEN WERELD VAN SMAAK!

Welkom bij Floor Foods. Mijn winkel in food specialiteiten is gevestigd in het winkelcentrum de ‘Veersche Poort’ in Middelburg. In de winkel heeft u een ruime keuze uit kazen, delicatessen, noten en zuidvruchten, charcuterie, streekproducten en exclusieve specialiteiten. Geïnspireerd door het seizoen maak ik een selectie uit de beste producten die er beschikbaar zijn, variërend van de beste streekproducten tot rechtstreekse import van exclusieve truffels uit Italië. Uit de wijde omtrek weten fijnproevers onze perfectie in smaak te waarderen, tot aan België toe. De kroon op ons werk is de notering in de top 10 van beste Nederlandse Foodspecialisten. Ik nodig u uit voor een bezoek aan onze winkel!

Florus Zwartbol

Kopen

De Kaaswinkel is sinds 1977 gevestigd aan de Steenstraat in Boxmeer en gespecialiseerd in Hollandse kaas, buitenlandse kaas, vers gebrande noten, zuidvruchten, olijven, geschenkverpakking-en, kerstgeschenken.

Twan Soetekauw's assortiment kaas bestaat uit ongeveer 200 soorten. Naast noten, zuidvruchten of andere artikelen uit ons assortiment.

Kopen en proeven

Kaas&Ko in Weert in de Muntpassage is een begrip als het gaat op delicatessen. Frank van Dooren weet telkens weer de krenten uit de pap te halen en voor te schotelen aan zijn klanten. Nu ook onze stroop in zijn assortiment prijkt is hij compleet. Trots is de opperstooker dat de Puur Jonagold Stroop nu ook de geboortestad van de Opperstooker staat.

Kopen

Sinds Maison Culinair haar deuren open-de, is het een begrip geworden in Heer-Maastricht en omgeving. Met een ruime keuze aan verschillende vleeswaren, buitenlandse kazen, salades, tapas, wijnen, koude schotels, high tea en high cheese staan Jo en Nancy Wolters vijf dagen in de week voor u klaar.

Kopen

'T Heukske in het nieuwe winkelcentrum van Stein is een traiteur en kaasspecialist waar de smaak-enthousiasteling vrolijk van wordt. Harry en Marion Slotboom en hun team staan voor u klaar met raad en daad.

Kopen en proeven

Nobel’s Brood, dat is echt brood!

Bij Nobel's Brood vind je de mooiste Franse landbroden gemaakt van producten uit de natuur! En ook fijn, we bakken de broden de hele dag waardoor je bijna altijd met warm brood thuis komt. Geluksvogel!

Bezorgen met een citroen 2cv, Zielsverwant van De Stroopstooker!

Proeven

Midden in het oude historische centrum van Roermond herbergt een stijlvol monumentaal pand uit 1914, ons restaurant De Gelegenheid, waarin warme aardetinten en hout en de engeltjes voor een belangrijk deel het interieur zijn gezellige sfeer geven. Binnen bieden wij 30 zitplaatsen aan en bij mooi of op zijn minst droog weer kan gebruik gemaakt worden van ons terras aan een van Roermond’s oudste en gezelligste straatjes, de historische Brugstraat.

Gastvrouw Inge Laumen en chef-kok Peter Giebels bezorgen u een heerlijke en ontspannen avond waarbij u geniet met hoofdletters. Peter kookt met dagverse producten mooie creaties, zijn kookstijl combineert internationale invloeden met een knipoog naar Limburgse streekproducten.

Kopen

Biologische en duurzaam geproduceerde wijnen, en stroop van Puur Jonagold, koop je bij Ruyters&deKoning op de rechtstraat in Maastricht.

Kopen

't Kiesplenkske in Heer, Maastricht. Kaas zoals het hoort!

Kopen

De ontdekkingsreis van Kaatje Jans, Beek
In de winkel van Jos Habets vindt u alles op het gebied van binnen en buitenlandse kaas, vers gesneden vleeswaren, een grote keuze in salades, patés en ook een overweldigende sortering van olijven & tapenades.

Met onze kennis helpen wij u graag om een keuze te maken voor de invulling van uw gezellige avondjes, maar ook voor het dagelijkse beleg bent u bij ons aan het goede adres. Onze noten branden we zelf en dat proeft u.

Kopen

Kaaskamer HOOI EN KLOMP, Hilversum

Ed en Mathilde zijn de trotse kaasondernemers achter Hooi en Klomp. Ze zijn gespecialiseerd in bijzondere (eigenwijze) buitenlandse kaas. Kom ook eens onze eigen Landvermaak-kaas proeven!

Eten

Robert en Mendy Meijers heten u van harte welkom in Meyers CuliCafé.

Meyers CuliCafé is een gemoedelijk restaurant met een warme uitstraling. Ons Restaurant is in warme kleuren geschilderd. Meyers CuliCafé heeft KWALITEIT hoog in het Vaandel staan. Niet voor niets hebben wij al 8 jaar op rij een BIB GOURMAND van de MICHELIN. Meyers CuliCafé werkt uitsluitend met dagverse ingrediënten en produkten zoals vlees, vis, wild en gevogelte. Bij Meyers CuliCafé kunt U a la carte eten of gebruik maken van een 3 of 4 gangen BIB GOURMANT.

Eten

ITALIË IN HET GROENE HART

Een avond uit, bij Viviamo, Woerden.

In het oude kaaspakhuis in hartje Woerden ligt een stukje Italië: Viviamo. Het team van Viviamo zet zich 100% in om u Italië op haar mooist te laten zien en proeven. Met haar team staat ze gráág klaar voor alle gasten voor een beleving tijdens een avond uit. Viviamo’s visie: een ongedwongen avond tafelen, aperitief, de gasten verrassen met een proeverij en eindigen met een huisgemaakte sgroppino...

Kopen

In het Noorden aan de kust in IJmuiden en in onze hoofdstad Amsterdam, daar vind u Fromagerie L'Amuse. Met hoofdletters want dat geeft de kwalietit van deze kaaswinkels en affinage van de Betty en Martin Koster gerechtvaardigd weer.

l'Amuse verkoopt meer dan 400 soorten kaas.Na affinage in één van de drie klimaatcellen, zijn de kazen geschikt voor consumptie.
Particulieren kunnen bijna dagelijks terecht in Amsterdam en ook bijna dagelijks in IJmuiden.
De horeca wordt zoveel mogelijk beleverd met eigen gekoeld vervoer.
Rijpheid kan, naar wens van de klant, worden ingevuld. Mooi toch? Hoort het zo niet te zijn?

Kopen

Wien en Woosj, Maurice Wielders, twee namen die onlosmakelijk verbonden zijn. Zonder Maurice geen Wien en Woosj in Oud Geleen, en andersom. In zijn delicatessezaak vindt je top wijnen uit het hogere segment, top kazen, top chocolade, top koffie, top gastheer en top wijnconnaisseur. En nu ook top stroop, Puur Jonagold wel te verstaan. Een mooie mariage. Alles wat Maurice zelf test en goedkeurt komt in zijn schappen. Hier moet je zijn geweest!

Kopen

VVV-Limburg Winkels;

Sittard

Valkenburg

Vaals,

Heerlen,

Gulpen

Edith Kurris, Adjunct directeur VVV Zuid Limburg:

Zuid-Limburg ontdekken begint bij de Limburg Winkel. Onze medewerkers vertellen je graag over de mooiste plekjes en de leukste activiteiten! Op zoek naar een vakantie aandenken? Kom ook dan naar de Limburg Winkel en laat je verrassen en verleiden door het uitgebreide assortiment Limburgse streekproducten en cadeau-artikelen.

Proeven en kopen

HET LOKAAL, Amersfoort

Een ‘streeksupermarkt’ voor de dagelijkse boodschappen én een eetgelegenheid voor ontbijt, lunch en diner. We serveren gerechten, gemaakt met producten uit eigen winkel. Bijna alle producten worden binnen een straal van 50 km geproduceerd. In Het Lokaal zelf wordt brood gebakken, koffie gebrand en biergebrouwen, lokaler dan dit wordt het niet!

Proeven

Trots ben ik wel dat Domaine La Butte aux Bois in Lanaken, 5* hotel, 2 michelin** restaurant La Source en La bistro met vermelding in de guide Michelin vanaf heden 20-3-2018 de Puur Jonagold van Mij gebruiken. Klik op de logo's hiernaast want dat wat zij doen kan ik hier niet kwijt... 

Dank aan Mark Alofs en Mark Schellingerhout, toppers!

Kopen

Zuivelboerderij van de Burg in Berkel en Rodenrijs, Eerlijk en heerlijk in meerdere opzichten. De kaasboerderij van de familie Van der Burg maakt heerlijke Goudse kazen en verkoopt ze in een eerlijke winkel. Volledig in stijl van de streek. Ik kom erg graag!

Proeven


La Fève chocolade werkt met Puur Jonagold en heerlijke Valrhona chocolade. 

De Maastrichtse topper Geert-jan Heesterbeek in bonbons is gevallen voor de stroop van De Stroopstooker. 

LIMBURGSE APPELSTROOP | CEYLON PIJPKANEEL ALBA

Valrhona melkchocolade bonbon met een ambachtelijke Zuid Limburgse appelstroop van De Stroopstooker gemaakt van 100% Jonagold appels en een melkchocolade ganache met daar ingetrokken Ceylon pijpkaneel Alba.

Kopen

Sinds 2008 hebben Pascal en Nicolle d'Elfant hun mooie wijn assortiment bij Maison d'Elfant in Beek uitgebreid met diverse mooie delicatessen en zijn als het ware uitgegroeid tot een delicatessenzaak en tevens cadeaushop.

Dus no junk...100% puur natuur!!
Geen E-nummers, zoals de de Stroopstooker het ook graag ziet. 

Proeven en Kopen

Eindelijk mag ik bij een van mijn favoriete restaurants mijn stroop leveren. Sofa! In maastricht op de Hoge Weerd. Een fantastische locatie om te vertrieren. Jeroen en Evelyne Holten zijn bezig met echte producten, liefst uit de regio en anders erg speciale ingrediënten. Jeroen kan toveren! Daar ben ik van overtuigd ;-) Evelyne kan dat ook dus u bent gewaarschuwd. U loopt hier naar buiten met een glimlach op het gezicht en met een voldaan gevoel. Smaakt naar meer. U komt zeker terug. 

Kopen

De huidige delicatessen speciaalzaak 't Keesheukske in het centrum van Roermond werd door Hans Koelemij januari 2002 overgenomen. Hans en zijn team zijn veelvuldig prijswinnaars in de landelijke competitie `Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland` en `Beste Foodspecialiteitenwinkel van Limburg`

Hans heeft gekozen om De Puur Jonagold van de Stroopstooker in zijn assortiment op te nemen. Een hele eer voor de Opperstooker. 

Kopen

Sinds 2007 is Smaakhuis in Lisse dé culinaire cadeauwinkel van Duin- en Bollenstreek. Naast kaas, vers gebrande noten en een groot assortiment olijfolie bieden wij diverse foodspecialiteiten die wij zelf importeren in samenwerking met Beppe Deli. Nu ook de stroop van De Stroopstooker.

De afgelopen jaren behoorden wij tot de beste 20 foodspecialiteitenwinkels van Nederland!

Nu kan de rest van Nederland en België ook ontdekken waarom wij al ruim 9 jaar Smaak geven aan Lisse!

Kopen

De Kaasshop in Huissen is al meer dan 35 jaar een begrip in Huissen en omstreken. Zij zijn gespecialiseerd in diverse binnenlandse en buitenlandse kazen.

Bij Geert en Angela kunt u terecht voor diverse andere producten zoals gebrande noten, wijnen, salades, koud en warm buffet, geschenken, vleeswaren en meer. Met nu dan de Puur Jonagold van De Stroopstooker/ 

Kijk rustig rond op onze website of bezoek onze winkel in het centrum van Huissen.

Kopen

Ambrozijn pas verhuisd van Amsterdam naar Oudekerk aan de Amstel. Een geprezen deli in Oudekerk aan de Amstel, gemist in Amsterdam. 

In de Griekse mythologie is Ambrozijn (ἀμβροσία) het voedsel dan wel de drank van de goden. In de Hindu mythologie kent men ook amrita, de drank die de goden onsterfelijk maakt.

Hmmmm... een bezoekje waard!

Kopen

IK ZEG “KAAS” heerlijk!

Culinaire enthousiastelingen Ric en Lisette met een liefde voor mooie kaas en delicatessen hebben sinds 1 september 2016 hun “KAAS en ZO” deuren geopend op het Gelderlandplein. In samenwerking met Bas den Hollander van KAAS en ZO. 

Kaas en Zo Gelderlandplein ìs een culinaire verrijking voor het Gelderlandplein en Amsterdam.

IK ZEG KAAS heerlijk! Ga snel proeven. Ze zitten net buiten de draaideur bij de Albert Heijn.

Proeven en kopen

In de zaken van Ritt in Kerkrade vindt u een breed assortiment aan verse producten waarbij u makkelijk een complete maaltijd kunt samen stellen. Ook kunt u bij ons terecht voor een assortiment van brood en gebak, van vers vlees en vleeswaren, van salades, ruime keus aan kant en klare vleesgerechten die u makkelijk kunt opwarmen, kortom TRAITEUR RITT is een bezoekje waard, ook al woont u iets verder weg.

Traiteur Ritt: Carboonplein 31, Catering en Winkel; Akerstraat 118, Lunch en Broodjes

Proeven en kopen

Saveur (v), de smaak (m) ; smaakwaarneming (znw.) ; de sappigheid (v). saveur, meug ; smaak. 

Saveurs Traiteurwinkel in het Mosae forum  in Maastricht doet haar naam recht. Een fantastische winkel waar vers, heerlijk en smaak je emoties prikkelen. Nu mag er ook de Puur Jonagold er staan. Vergeet ook niet, hier is de smerig lekkere StroopBomBon te verkrijgen. Speciaal voor u à la minute ingepakt. Angelique Palmen, de eigenaresse, heeft een heerlijke passie voor lekker eten, dat zie je terug in de uitstalling van de winkel. Mijn advies; ga er eens kijken! 

Kopen

Webwinkel

www.streekproducten-uit-Limburg.nl  Deze fantastische webwinkel is gericht op enkel Limburgse Streekproducten. Limburgse producten uit zowel Nederlands als Belgisch Limburg. 

Patrick Nellestijn, de oprichter, is een oprecht gepassioneerd man als het aankomt op heerlijke en eerlijke Limburgse streekproducten. 

Kopen

Heerlijk! Wat een terechte term voor deze winkel. Traiteur Madame Henriëtte in Meerssen, het geesteskind van Maud Bastings. 'Als een kind in een snoepwinkel' is de beste manier waarop de Opperstooker zijn gevoel aldaar kan omschrijven.
Mijn Puur Jonagold mag daar nu tussen staan.
Dus, allen, Gaat heen en Beleef! Geniet! Zoals ik dat ook doe. 

Kopen en Proeven

Le Salonard, een klant van passie en smaak. Monique en Remco staan voor smakelijke beleving in hun winkel met louter top producten. Kazen uit alle windstreken, top wijnen, echte boter, zelfgemaakte confituren en heerlijke broden. Mijn stroop mag daar nu tussen staan. 

Boven de Winkel vinden in klein gezelschap fantastische diners plaats. Heerlijk met vreemden aan tafel om daarna als vrienden te vertrekken. 

Kopen en Proeven

Webwinkel Streekproductenwinkel.org is meer dan alleen een webwinkel. De oprichter Evert Hartman is een gepassioneerd streekproducten liefhebber met een sterke doelgerichtheid om streekproducten bij de consument op de kaart te zetten. Hij organiseert bijvoorbeeld ook de Streekproductenmarkt Bij de Twee Gezusters, Luciushof in Heerlen. 

Kopen en proeven

Bread & Delicious is gelegen in het mooie stadsdeel Wijck van Maastricht. Het is een authentieke Patisserie en Boulangerie. Als je binnenkomt ga je terug in de tijd. De ouderwetse en ambachtelijke sfeer nodigen je uit om te kijken en te proeven.

Helemaal top dat Robert Uphoff onze Puur Jonagold gebruikt en verkoopt. Trots!

Proeven

Een creatieve bakker/ondernemer, zo kunje Suranga wel noemen. Barstends vol met ideeën en vol met positieve energie. Zuurdesem is zijn ultieme passie. Bakkerij Brokel is nieuw en timmert onventief aan de weg. 

Hij maakt een zuurdesem vijgen-noten-Puur Jonagold Stroop brood, Lèk vinger, lèk doem. 

Zijn broden zijn alleen in de betere horeca te krijgen. 

Kopen en proeven

Brand New Food Boutique in Abcoude! 

Ter Stege Food Boutique's verdere info volgt rapido!

Het adres: Hoogstraat 17, 1391 BR Abcoude

Kopen

Maison Déjean importeert vers-producten direct vanuit de grootste versmarkt van Europa: Rungis, Parijs.
Meerdere keren per week rijden zij naar Rungis en doen daar letterlijk de boodschappen voor onze klanten.

Daarnaast is Phil's Delicatessen gek op kaas! Wij importeren rechtstreeks van de bron de prachtigste geiten-, koe- en schapenkaas. Rauwmelks, gethermiseerd en gepasteuriseerd. Wit- rood- en blauwschimmel. Zachte, half harde en harde kazen op voorraad in ons kaaspakhuis op Het Gein, in Abcoude. 

By Mitch Patisserie en De Stroopstooker

Patisserie by Mitch is een nieuwe chocolade eend in de bijt op de chocolade vijver. De Stroopstooker vond het de moeite waard om eens wat te experimenteren. Et voila een ei was snel gelegd: De StroopBomBon is geboren. Heerlijke chocolade met een vulling van ganache en rauwe stroop... Alsof de engeljes met honderden tegelijk op je tong ...

Dus nieuw in ons assortiment: De StroopBomBon! 

Kopen en proeven

De Oude Molen Valkenburg is dan wel alleen op zaterdag open echter daarom niet minder interessant. U kunt ervaren hoe de oude molen vroeger en ook nu zijn werk doet en het resultaat proeven. elke Zaterdag vers speltbrood en speltpannekoeken met Puur Jonagold stroop welteverstaan. 

Proeven en kopen

Restaurant Mosselhuis ’t Hepke in Geulle is opgericht in 1976. Het familierestaurant, zeker wanneer het gaat over het eten van overheerlijke mosselen, is uitgegroeid tot een begrip in Limburg. De eigenaresse volgt de seizoenen met haar kaart. Gasten kunnen een heerlijke oprechte gastvrijheid verwachten. Fantastisch dat mijn Puur Jonagold bij hen op de kaasplank mag prijken. 

Proeven

Kapellerput in Heeze, een 4 sterren+ hotel met banquetingzalen en met een hippe food and beverage sectie. Daar waar ze de 'unilevers' van nu de rug toe keren en trouw zweren aan de kleine producent. Dat verdient bezocht te worden! Vanaf heden, 5 januari 2017 werken zij met Puur Jonagold en ik ben er trots op. 

Proeven

Boon Barista's is een kleine en gezellige koffiezaak in Oirsbeek met heerlijk gastvrije mensen waar een fantastische varieteit aan koffie geserveerd wordt naast een kleine kaart waar mijn Puur Jonagold geweldig tot zijn recht komt.

Proeven

Wijnrestaurant Mes Amis, Maastricht, werkt met onze Puur Jonagold. Mes Amis is een wijnrestaurant waar op basis van wijn de gerechten worden saamengesteld. Dit op basis van de moderne verfijnde keuken met sterke Franse invloeden en Limburgse wijnen. 

Proeven

Gasterij Koningswinkelhof is een gezellige brasserie met een fantastisch uitzicht over Valkenburg met heerlijk gastvrije uitbaters. De Stroopstooker is trots op hun kaart te mogen staan.

Proeven - Kopen

Hotel -Restaurant De Roosterhoeve, Roosteren, werkt met en verkoopt onze Puur Jonagold. De Rooterhoeve is een klassiek Hotel-Restaurant waar je nog echte klwaliteit kunt ervaren. De Keuken is sterk gericht op Frankrijk waarbij de gastheren en dames hun vak nog verstaan. Probeer hun entrecôte double à la Stroganoff eens... 

Proeven

Floris kookt regelmatig op lokatie voor kleine en grotere diners. Bij Livar is hij als kok kind aan huis. Een echte enthousiasteling als het neer komt op eten en drinken. Hij lakkeert langzaam gegaard buikspek van Livar mijn Puur Jonagold om dan nog even onder de salamander te leggen. Pffff... Heerlijk!

Proeven en kopen

De AdventureCook is een enthousiaste alleskunner met focus op kookworkshops en een specialiteit in kleinschalige diners op locatie. Daarnaast doen ze aan maatwerkcatering en lunches. Zij werken nu weer met onze Puur Jonagold. Wij zijn trots dat we aan hen mogen leveren. 

Kopen

De Groenteschuur, Bunde, verkoopt onze Puur Jonagold. De Groenteschuur is een boeren groentenwinkel met een grote diversiteit aan producten waaronder boeren zuivel en kaas, top vleeswaren van slagerij Heuts.

Proeven

Restaurant Etoile, Teaching Hotel Chateau Bethlehem, Hotel Managementschool Maastricht, werkt met onze Puur Jonagold bij het ontbijt. 

Kopen

Ons nieuwste Puur Jonagold verkooppunt is Dukers, dé Bakker. Vooralsnog in Bunde en Stein centrum.

Heerlijk Puur Jonagold op echt Limburgs Roggebrood van Dukers, eigen familie recept.