Ons assortiment

Ons originele product; Stroop van Puur jonagold. De prijs van onze Puur Jonagold is €4,95. Hiervoor krijgt u 300 gram uitzonderlijke en unieke stroop gemaakt van Jonagold appelen. In een glazen potje met goudklerige deksel en etiket, zonder alures. Zoals stroop ooit bedoeld is. Daarnaast hebben we een leuk kleintje, 30 gram in een koddig potje, €1,50. Voor de grootverbruiker is er nu ook het Witje van 3kg. 

Een Balotin Puur Jonagold StroopBomBons kost €9,95. Dan heeft u 10 heerlijke handgemaakte originele Puur Jonagold StroopBomBon uit Oirsbeek en Bunde. Er zijn ook kleine verpakkingen, 2 StroopBomBons verpakt in een transparant cellofaantje voor €2,00. Voor grootverbruikers (ook particulier),  leveren we natuurlijk ook in kilo's. 

Voor regelmatig grotere afnames, vanaf 24 potten of 1 kilo StroopBomBons, gelden speciale prijzen. Neemt u hiervoor contact met ons op?

Bestellen kan via de telefoon, voordeel is dat u dan de Opperstooker zelf aan de lijn krijgt, of via email of zelfs via Facebook. Ook zijn er verschillende webwinkels, mocht u ver van ons sjoen Limburg zijn, die onze producten voeren. U ziet, we gaan mee met de tijd...